joi, 9 aprilie 2015

Bibanu (January 23, 2014 at 2:30am on FB)

frate, nu mai merge asa!ce plm, ala de la scara A e mai jmeker si io-s ultima curca?

Cu un sut tras cu sete in petul de bere, Bibanu vantura cojile de seminte de pe scara blocului si  pecetlui hotararea de a-si schimba viata chiar de a doua zi!

Asa a inceput totul, calculat, cu 3 zile de cautari, telefoane, si inscriere pe forum la sectiunea ,,totul despre cum sa devii dj!,,

a tras de tac-su pentru 2 milioane, s-a imprumutat la Sile de 5 si si-a vandut samsungu' cu aceeasi bani dati pe el acu un an(de cioarda, de la un fraier drogat).

Oferta era bogata, a oscilat intre statie grundiNg(are 400wati ba, scrie pe spate!), doua boxe ,,belea,, de la Bolintin, de o mie si 15 tzoli si 2 active Ibiza cu efect ecou si manere trasport.

Cutiile chinezesti cu luminite au castigat in fata combinatiei germano-rome si au aparut si primele batai in calorifer cand a dat cu winampu'  de pe laptop in cei 300w garantati de cea mai mare putere economica!

De bucurie a urlat pe geam la pensionarul nervos de sub, la unison cu preferatul sau J.Yolo:TE PUP, PAPAAAAAAAA! si a inceput cautari frenetice pe net dupa topuri si ce place la lume

la nici doua saptamani a venit prima cerere, chiar de la Sile, isi facea ziua la tara, pe langa Giurgiu si avea boala mare pe ala din dreapta care scotea boomboxu' afar' din casa in fiecare duminica, la pranz.

Asa ca inhamat cu kiss efem, 21 si vibe, plus 4 giga de pe manelegratis.ro a rupt in weekend capu' vecinului ascultator de Paleru si pasarica verisoarei Marilena, exaltata de aparatura si blugii cu turul lasat -imagine gandita bine la prima iesire a Bibanului, in lumea buna...unde mai pui ca a redus si jumate din datoria la Sile!

primul tun l-a dat din a 4-a incercare, 150 de iepuroi, coaie! mi-a dat botez chiar barosanu' ala de la scara A, le-a facut prostilor cheie ca e bolnav, da' s-a bagat la ceva cu 250, la unii, Bolrum sau asa ceva, prin Militari...

I-a jucat pe fraieri pe housereala si populara, nu prea a inteles de ce n-a mers dubstepu' si nici cand a venit roakerul ala de la trupa de coveruri sa-i zica sa dea mai incet si sa nu mai puna tranquilla a treia oara, dar nu l-a luat in seama, prosti d-astia de se cred Santana, dar pupa crucea de pe ambulanta a tot vazut...

Bibanu' e acum pe drumul cel bun, vrea sa-si ia la 6 milioane un dual-core(asta de acum mi-a dat ecran albastru, in mortii lui!), a facut rost de virtual dj(cica are undeva butoane d-alea de mixeaza singur!) si a vorbit cu a batrana sa-i faca la xerox, unde munceste ea, fluturasi cu oferta belea, 3 milioane jumate la botez si 5 la nunta, ii rup, manca-ti-as!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu